CLT CASE PASIVE

Armonie și confort

Căldura casei pasive te face cool și sănătos/sănătoasă.
În câteva săptămâni visul poate deveni realitate, puteți avea o casă pasivă și la cheie.

De ce casă pasivă din CLT?

  • prin diferența costului de întreținere amortizați casa în 25-30 de ani
  • lemnul folosit provine din gestiuni sustenabile cu un impact pozitiv asupra bilanțului Co2
wood, pile, texture-877368.jpg

Despre noi

 

Oferim servicii complete de la proiectare și obținerea autorizației de construire, până la implementarea cuprinzătoare a viziunii de proiectare. Toate proiectele noastre includ o soluție unică și funcțională din lemn straficat. Laminarea încrucișată creează o rezistență uniformă și permite o flexibilitate maximă în design, nemaivăzută anterior. 

Mulțumită sistemului nostru complet, care include construcția, ulitățile și elementele de finisare, vom realiza casa pasivă a visurilor dumneavoastră.

Construcțiile din panou CLT se caracterizează prin proprietăți structurale și estece excelente. Precizia prefabricatelor permite o asamblare rapidă
fără probleme și compromisuri. 

Soluția CLT este mai bună și mai eficientă decât construcția tradițională.

TEHNOLOGIA CLT reduce costurile contrucției, costurile de întreținere, accelerează construcția casei, care durează de la câteva zile până la câteva
săptămâni. Lemnul folosit la realizarea panourilor CLT provine din gesuni sustenabile. Folosind panouri CLT în construirea casei pasive, construirea acesteia devine mai ușoară, mai rapidă și are un impact poziv asupra bilanţului Co2. Panourile CLT sunt rezistente la foc și pot fi folosite pentru construcția de apartamente, inclusiv clădiri cu cerințe sporite de siguranță la incendiu, cum ar fi școli sau spitale.